برنامه خیرین کشور برای مقابله با پیری جمعیت

رئیس مجمع خیرین کشور در دوازدهمین اجلاس این مجمع، راهکارهای مقابله با پیری جمعیت را تشریح کرد.

به گزارش راه شلمچه، در این نشست حبیب‌الله بوربور،  رئیس مجمع خیرین کشور ضمن گرامیداشت فرارسیدن سوم خرداد این روز را گرامی داشت و امنیت امروز را مدیون زحمات شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و 8 سال دفاع مقدس دانست.

وی با اشاره به اقدامات مجمع خیرین کشور گفت: امروز مجمع عضو شورای اجتماعی کشور است به طوری که رئیس‌جمهور خواستار اجرایی شدن برنامه‌های مجمع خیرین کشور شده و می‌خواهد مسائل و مشکلات خیرین حل شود.

رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور ادامه داد: امروز مجمع خیرین کشور برخی از کارها را اجرا می‌کند کما اینکه در سیل و زلزله و کرونا ما توانستیم قدم‌های خوبی را برداریم و حتی این مجمع از سوی وزارت بهداشت نیز مورد تقدیر قرار گرفت.

وی تأکید کرد: اگر ما امروز به نقطه‌ای رسیدیم اینکه باید برای آینده کشور برنامه‌ریزی کنیم و بر همین اساس طرحی را به نام نذر تخصص مطرح کردیم که بر این اساس قرار است اقدامات بسیار مطلوبی صورت بگیرد.در همین راستا تفاهم‌نامه‌هایی با وزارتخانه آموزش و پرورش، سازمان نظام پزشکی و یک مرکز خصوصی داشته‌ایم و قرار است 300 هزار پزشک در قالب این طرح ما را یاری کنند.

وی ادامه داد: طرح نذر تخصص مقدمه‌ای برای طرح بانک زمان است. کشور ما امروز یکی از جوان‌ترین کشورهای دنیا به شمار می‌آید اما خواهیم دید که در سال‌های آینده این کشور به پیرترین منطقه دنیا تبدیل خواهد شد. در حال حاضر ما 8.5 درصد ازجمعیت کشورمان را سالمندان تشکیل می‌دهند. این آمار در حالی است که در آینده نزدیک میزان سالمندان ما به 30 میلیون نفر خواهد رسید که در همین رابطه  باید 20 میلیون نیروی انسانی و خدمات‌رسان برای کمک به سالمندان داشته باشیم.

وی ادامه داد: جوانان ما امروز به دلایل مختلف ازدواج نمی‌کنند و اگر هم ازدواج کنند تنها صاحب یک فرزند می‌شوند و برخی هم مبتلا به ناباروری هستند که این برای جمعیت می‌تواند خطرناک باشد.

وی با اشاره به طرح بانک زمان نیز گفت: در این طرح قرار است هر فردی از جامعه که متخصص و کارآمد است بتواند به مردم خدمت ارائه دهد و به همین میزان در آینده همین خدمت را نیز بگیرد.

رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور با تأکید بر تدوین برنامه برای دوران سالمندی در ایران خاطرنشان کرد:‌اگر امروز ما می‌بینیم که پیری جمعیت در کشورهای اروپایی رخ داده اما مشکلی برای‌شان به وجود نیامده است این حاصل همان برنامه‌ای است که در 100 سال گذشته تدوین کرده‌اند و ما نیز در همین راستا باید اقدامات مهمی را برای برنامه‌ریزی در آن دوران داشته باشیم و اگر نتوانیم برنامه مطلوبی را برای بحران سالمندی داشته باشیم به سرعت در آینده با مشکلات جدی روبه‌رو خواهیم شد.

اگر خوشت اومد لایک کن
2
آخرین اخبار