به گزارش راه شلمچه، این نشست خبری که با حضور سردار نوریان رییس اندیشگاه عالی تجربه نگاری انقلاب اسلامی، سردار تقی مهری رییس سازمان نظام وظیفه، سرهنگ مجیدی معاون هماهنگ کننده سپاه مازندران، سمیه طوسی تنها فرزند شهید طوسی در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، سردار مهری گفت: هدف از تشکیل این جلسه اطلاعرسانی درباره یادواره ملی سردار شهید طوسی است. ایشان یکی از ستارگان درخشان جهاد و شهادت بودند که میتواند بعنوان یک الگو مطرح باشد. با تلاش و زحماتی که افرادی بصورت دلی پای کار آمدند اطلاعات عملیات سالانه برنامه هایی را برگزار کردند و با توجه به جایگاه و شخصیت این شهید، فعالیت دوستداران ایشان برای تولید محتوا در حوزه های مختلف فرهنگی، این مسیله به سرانجام رسید و در ۱۸ مرداد در برج میلاد یادواره ملی این شهید برگزار میشود.
وی ادامه داد: از همه افرادی که برنامه های خوبی در نظر گرفتند ممنونم. اگر جنگ تحمیلی حزب بعث عراق به رهبری صدام را مرحله بندی کنیم این جنگ با برنامه ریزی و توطئه های آمریکا و شیوخ مراجع منطقه و کسانی که دوست نداشتند جمهوری اسلامی شکل بگیرد شروع شد.
سردار مهری تشریح کرد: حزب بعث برخی از مناطق کشور را اشغال کردند و در مرحله دوم با رهبری امام خمینی توانستند مردم را بسیج کنند و مقابل این تجاوز ایستادند و در مرحله سوم نیروهای ایران اسلامی شروع به بیرون راندن نیروهای بعثی از خاک خودمان کردند و تبلور آن را در عملیات والفجر ۸ می بینم و یکی از شخصیتهای که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی دلداده امام خمینی (ره) بود شهید طوسی بود که در نهضت امام فعالیت چشمگیری داشت و پس از پیروزی به عضویت کمیته انقلاب اسلامی نکا و بعد عضو سپاه پاسداران ساری مشغول میشود .
وی در ادامه بیان کرد: شهید طوسی بعنوان یک مسلمان مقلد امام برای برپایی نهال نوپای انقلاب اسلامی از جان خود گذشت وی در کردستان سرپل ذهاب شهر ساری و مبارزه با متفقان کوردل نقش آفرینی کردند ایشان فردی دور اندیش بود که برنامه عملیاتی پیش بینی کردندو زمانی که سردار محسن رضایی تصمیم گرفت لشکر ویژه ساخته و این لشکری قوی و قدرتمند شد به طوری که خود حضرت آقا درباره لشکر ۲۵ کربلا فرمودند این لشکری قوی و خط نگهدار بود.مسیول اطلاعات عملیات این لشکر شهید طوسی بود و بعد از عملیات بدر و قدس ۱,۲ مجموعه فرماندهی جنگ به این نتیجه رسیدند در مقابل شهر فاو عملیاتی آن طرف رودخانه شکل بگیرد که این کار توسط شهید طوسی رخ داد.
سردار مهری همچنین به بیان ویژگی های شهید طوسی در مبارزات پرداخت و گفت: رعایت اصل غافلگیری، شناسایی و دقت در انتخاب افراد، انتخاب معابر به صورت شخصی، استفاده از سپاه بدر و دفتر تحکیم با مجموعه شنود مکالمات دشمن، اهمیت به نیروی انسانی، خستگی ناپذیری، قدرت بالای تحلیل، تقید به نماز اول وقت و همچنین نقش سازنده این شهید در عملیات والفجر ۸ ستودنی است، ایشان الگویی برای نسل جوان و مطیع محض از ولایت بود.
سردار نوریان رییس اندیشگاه عالی تجربه نگاری انقلاب اسلامی هم در این نشست گفت: در ادامه پوستر برنامه را استاد روح الامین طراحی کرده، چند سرود مردمی ساخته شد، دیوارنگاره ای در حدفاصل میدان امام حسین تا چهار راه تهرانپارس طراحی و از آن بهره برداری میشود، وقایع نگاری مصور، کتاب خرده روایتها ، راه اندازی سایت نابغه فاو، رونمایی از کتابی که برای شهید نوشته شده، فیلم «قانون جنگل» در دهه فجر به نمایش می آید، همچنین تبلیغات محیطی در مسیر جاده هراز و فیروز کوه، کتاب خاطرات همسر شهید تجلیل از خانواده های شهدای شاخص اطلاعات و مدافع حرم، رونمایی از پوستر کنگره و حضور خادمان رضوی از جمله برنامه های است که در راستای معرفی این شهید انجام شده و روز برگزاری کنگره ۱۸ مرداد در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.
در ادامه اسن نشست سمیه طوسی هم به بیان خاطرات سردار شهید محمدحسن طوسی پرداخت.
در انتهای مراسم نیز با حضور سردار مهری، سردار نوریان، سرهنگ مجیدی و فرزند شهید طوسی از پوستر این یادواره رونمایی شد.
لازم به ذکر است که این یادواره روز پنجشنبه این هفته (۱۸ مرداد) در برج میلاد تهران برگزار میشود.