ماجرای پخش شبنامه علیه صالحی امیری در صحن علنی مجلس + تصاویر

در جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دولت میراث فرهنگی و گردشگری در نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی با حاشیه‌هایی همرا بود.

به گزارش راه شلمچه، محمدباقر قالیباف امروز سه‌شنبه(۳۰ مردادماه 1403) در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم در سخنانی گفت: چارچوب مجلس شورای اسلامی به این نحوه است که افراد حرف خود را بگویند حالا این حرف را بپسنیدم یا نپسندیم باید گفته شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امروز در صحن مجلس شورای اسلامی یکی از نمایندگان برگی را در صحن مجلس توزیع کردند که خود وی نیز مطلع بود که باید در این خصوص اجازه هیات رئیسه را بگیرد. حتی ایشان به صندلی ۴( صندلی دبیران هیات رئیسه) مراجعه کرد و ایشان با این موضوع مخالفت کرد که نباید این توزیع انجام می‌شد.

وی ادامه داد: طبق تبصره ماده ۱۱۴ به صورت روشن بیان شده که توزیع هرگونه نامه، بروشور و امثال آن در صحن مجلس طبق دستور عملی خواهد بود که توسط هیات رئیسه بیان می‌شود.

قالیباف تاکید کرد: یکی از دوستان نماینده گفتند که این دستورعمل را نماینده مربوطه مطلع نبوده است، اگر مطلع نبوده چرا به آقای رشیدی مراجعه کرده و از او خواسته مهر توزیع را در برگه بزند؟ پس حتما از این موضوع مطلع بوده است.

 

در این زمان آن نماینده مدنظر اعتراض کرد که قالیباف گفت: آقای مالک شریعتی من نمی‌خواستم اسم شما را ذکر کنم، اما شما بلند شدی در حالی که قانون را می دانستی و به خلاف آیین نامه عمل کردی و نباید این برگه‌ها را توزیع می کردی.

بعد از سخنان قالیباف و در زمانی که رضا صالحی امیری در حال دفاع از برنامه‌های خود بود، مالک شریعتی به جایگاه هیات رئیسه رفت و قصد اعتراض به رئیس مجلس شورای اسلامی را داشت.

در این زمان احدآزادی خواه در دفاع از قالیباف در جایگاه هیات رئیسه حاضر شد و به رفتار مالک شریعتی اعتراض کرد که به بگو مگو این دو نماینده منجر شد.

توضیحات مالک شریعتی 

مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حواشی امروز جلسه بررسی صلاحیت صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی نوشت:

۱.آقای ‎صالحی امیری در کمیسیون‌ها گفته بود هیچ نسبتی با ‎#فتنه۸۸ ندارد در حالیکه چند سند قطعی وجود داشت. 


۲.تمام نمایندگان حق دارند (رویه قطعی هم بوده) به همکاران خود مطالب و مستنداتی بدهند و چنین کاری مجوز هیچ‌کس را نیاز ندارد، اساسا هماهنگی ادعایی برای آن است که خدمه مجلس چیزی را توزیع نکنند که مسوولش مشخص نیست و لذا یکی از برگه های مهرشده را نزد خود نگاه می‌دارند.

۳.البته اگر نماینده ای بخواهد سیستم اداری مجلس و توسط خدمه صحن مطلبی را توزیع کند، به صندلی شماره۴ در هیات رییسه می‌سپارد تا بدهد توسط خدمه توزیع شود.

۴.تبصره ماده۱۱۴ هیچ دستورالعمل ابلاغ شده‌ای ندارد و همه چیز رویه بوده. مثلا در همین یکماه اخیر در انتخاب ناظران مجلس ده‌ها مطلب توسط خود نمایندگان درصحن توزیع شد. 

۵.درباره توضیح دکتر قالیباف:
بنده به نمایندگی از همکاران دیگرم به صندلی۴ مراجعه کردم که زحمت توزیع یک مطلب مستند درباره "نسبت وزیر پیشنهادی با فتنه۸۸ و سخنان رهبری درباره فتنه‌گران" را به کارکنان خدمات مجلس بدهد. گفته شد رئیس مجلس دستور داده هیچ چیزی توزیع نشود و از توزیع مطالب گذشته هم گله دارد. پس زحمتش با خود ما شد و هر بلوک را یکی از ما بین همکاران توزیع کردیم و بنابراین هیچ تخلفی نشده است.

۶.اینکه سخنران بعلت کمبود وقت، بخشی از مطالب نطق خود را کتبی بین نمایندگان توزیع می‌کند تا بخوانند کاملا طبیعی و رویه بوده است و اینجا هم خضریان در نطق مخالفت خود، بخشی از متن دو نامه وزارت اطلاعات را قرائت کرد و از نمایندگان خواست برگه‌های آبی رنگ توزیع شده را با دقت بخوانند. 

امروز در نوبت عصر بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردم ادامه داشت.


نشست شامگاه امروز فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد

فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی پس از پایان جلسه امروز با موضوع بررسی صلاحیت اعضای کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم تشکیل جلسه داد.

 

«مالک شریعتی» نایب رئیس این فراکسیون در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به ارائه گزارشی درباره این جلسه پرداخت و نوشت: «فراکسیون انقلاب اسلامی به ۷۹٪ وزرای پزشکیان رای داد.»

 

او در ادامه خبر داد که «در جلسه فراکسیون انقلاب اسلامی، به جز چهار وزیر پیشنهادی، سایر وزرای دولت پزشکیان موفق به کسب رای شدند.»

 

شریعتی نوشت: «ظفرقندی، همتی، صالحی امیری و میدری موفق به کسب رای اعتماد فراکسیون انقلاب اسلامی نشدند.»



اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار