به گزارش راه شلمچه، تلخ ترین روز ملت ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ است که امام امت رحلت کرد. امامی که انقلاب اسلامی ایران بدون نام ایشان در جهان شناخته شده نبوده و نیست.
در کنار همه گفتنی هایی که در این خصوص وجود دارد، این نکته حائز اهمیت است که برخی گمان میکردند انقلاب اسلامی ایران قائم به شخص بوده است و با رفتن ایشان انقلاب هم فرو میریزد، اما مدیریت الهی ایشان به گونهای بود که نوعی از مدیریت سیستمی را بر کشور حاکم کردند که بعد از رحلت ایشان کشور بدون هیچ خلائی به مسیر خود ادامه داد. نکته دیگر وجود یک خط مرموز سیاسی است که با هدف تحریف خط امام بعد از رحلت ایشان در برخی جریانات سیاسی شکل گرفت.
این خط تحریف به دنبال بایکوت کردن نظرات امام در حوزه مقاومت و ایستادگی در برابر آمریکا بوده است و با بهره برداری جناحی از نظرات و خط فکری امام، فاصله معناداری با خط ولایت پیدا نمود. در حالی که به فرموده رهبری از جمله ویژگیهای مکتب امام خمینی نفی اسلام آمریکایی، بی اعتمادی به قدرتهای مستکبر، اعتماد به اراده مردم و نیروی مردم، حمایت از محرومان و مستضعفان، مخالف قلدران بینالمللی و توجه به توطئه های تفرقه افکن و تعلیم "ما می توانیم" بوده است.
نکته دیگر توجه و بررسی تطبیقی عملکرد رهبر معظم انقلاب اسلامی از فردای رحلت امام خمینی تاکنون است. واقع امر آن است که بحران هایی که از سال ۱۳۶۸ تاکنون پیرامون ایران شکل گرفته یا برخی عناصر داخلی در درون کشور ایجاد کردند، وضعیتی به مراتب خطیرتر از دهه اول انقلاب اسلامی را برای ملت ایران و نظام اسلامی ایجاد کردهاند که با درایت و هوشمندی رهبر معظم انقلاب اسلامی، ایران اسلامی 30 سال بعد از ۱۳۶۸ بسیار قدرتمندتر از گذشته در مسیر تحقق اهداف و آرمانهای خود قرار دارد.
شناخت بحران های 30 سال گذشته و مدیریت و رهبری امام خامنه ای دامت برکاته نسبت به آنها برای جلوگیری از تحریف واقعیتها توسط معاندان انقلاب اسلامی و ملت ایران بسیار ضروری است که اگر تعلل کنیم، کم نیستند افراد مغرضی که به دنبال تغییر واقعیت ها با دروغ های خود هستند.