آیت‌الله محمدحسن انصاری از نوادگان شیخ اعظم درگذشت آیت الله سید عزیزالله امامت کاشانی(ره) را تسلیت گفت.

دکتر سید جمال علوی سنگ چشمه کارشناس مسائل شهری:

دکتر علوی با بیان اینکه بیشتر متکدیان غیربومی هستند، افزود: فعالیت متکدّیان در شهر ساری به ویژه پس از شیوع ویروس کرونا، افزایش نیز یافته و به شکل گروهی بر سر چهار راه‌ها و پشت چراغ قرمز در شکل‌های مختلف به وفور دیده می‌شود که در این بین تعداد کودکانی که بدون رعایت مسائل بهداشتی به تکدی‌گری گماشته می‌شوند بسیار گسترش یافته است که این خود می‌تواند زنگ خطری جدی برای سلامت جامعه نیز باشد.

مهندس عابدین نقیبی کارشناس صاحب نظر امور شهری مطرح کرد:

محروم شدن زنان از حق اشتغال و یا سهم نابرابر آنها در ورود به بازار کار و اتخاذ سیاست های خیریه ای همانند کمک هزینه های ناچیزی که بعضی نهادهای حمایتی به آنها می دهند، تنها درمان موقتی بر مساله معیشتی زنان است و نمی تواند راهکاری موثری برای رفع فقر در زنان باشد.

با پیگیری‌های ارزشمند و خیرخواهانه آیت الله سید ابراهیم رئیسی ریاست محترم قوه قضائیه، و تدابیر بی نظیر و بی همتا و وساطت مردمی، محلی و عشایری چهره ملی صلح جناب زعیم شیخ علی بن ناصر آل نبهان بنی ضبه، زندانی به نام آزادی که محکوم به قصاص بود، از چوبه دار رهایی یافت.

 یکی از آفت‌های رایج در جنگل‌ها پروانه تخم انگشتری است و خسارت وارد شده توسط آن را نمی‌توان نادیده گرفت.

سرپرست شهرداری ساری با تبریک هفته روابط عمومی ها:

جواد طالبی با تأکید بر اینکه در درج اخبار و نوشته اخلاق‌مداری را رعایت کنید تا اعتماد از دست رفته مردم به این مجموعه ارتقاء پیدا کند، گفت: امروز همه شما در قامت یک شهردار هستید، تلاش کنید در مجموعه‌ای که در آن خدمت می‌کنید رفع مشکلات شهر و شهروندان و همچنین امیدآفرینی جزء مهم‌ترین وظایف شما باشد و در این مسیر گام‌های محکم و روبه‌جلو بردارید.

دکتر علوی با بیان اینکه باید با تغییر رویه به دنبال ایجاد فضای همدلی و همکاری و مشارکت بین شهروندان با شهرداری باشیم، تصریح کرد: در بحث حل بحران زباله طی چهل سال گذشته مسئولان آنگونه که باید به وظیفه خود عمل نکرده اند و فاجعه ای به نام کوههای زباله در منطقه پشت کوه بنا شده است.

جلسه بررسی نظام مسائل عشايری كشور با حضور رئیس مجلس، رئیس فراکسیون عشایری مجلس، رئیس سازمان عشایر، رئیس سازمان نوسازی مدارس و رئیس سازمان بسیج عشایری برگزار شد.

زهرا حسین زاده فعال اجتماعی، سیاسی و ورزشی:

زهرا حسین زاده با بیان اینکه به لحاظ الگوهای رفتاری خاص از جمله دقت عمل، ظرافت و زیبایی نگری، قانونمندی ، ذوق خاص در معماری محیط، پرورش گل و گیاه، صرفه جویی و مدیریت مالی خاص، قانونمندی و پایبندی به مقررات و نظامات اداری و غیره... زنان دارای استعدادهای بالقوه ای هستند، از قوه مدیریتی آنها در مناصب شهری و سطوح بالاتر یاد کرد و اظهار داشت: در سایر بخشهای اداری نیز قطعا استفاده و بهره مندی ا ...

نامه امیری سوادکوهی به معاونیان:
محقق و نویسنده جوان شیعه در نامه‌ای به استاد معاونیان یکی از چهره های سرشناس علمی و رسانه‌ای شیعه، به دلیل اهانت‌ برخی از تندروها به وی داشته، ضمن تقدیر از زحمات این عالم ربانی در دفاع از حریم اهل بیت علیهم السلام به بررسی آن فرقه‌های پوشالی پرداخت.
مهندس سید حمزه آقامیری فعال اجتماعی مرکز مازندران مطرح کرد:

آنچه برای سرمایه گذاران اهمیت چشمگيري دارد، وجود وحدت رويه و یک پنجره واحد برای ارائه خدمات نهادها و دستگاه هاي اجرايي به سرمایه گذاران است، می افزاید :موضوع مهم این است که زمانی که آنها تصمیم به سرمایه گذاری مي گيرند با برخوردهای چندگانه مواجه نشوند و در ارائه خدمات از شروع اخذ مجوز، تا پایان كار همكاري مناسب و درخور شأن آنها انجام شود.

دیدگاه کارشناسی شده مهندس محمد رضا متولیان:

ای کاش در پارک ولایت زمانی که ساختمان ها جهت معرفی برخی از ارکان تاریخی برنامه ریزی شده بود مکانی را هم برای موزه های ساری تاسیس می کردند تا کلیه فعالیت های آن ها در چارچوب قانون باشد.

دکتر سید جمال علوی سنگ چشمه:

حدود ۱۵سال قبل در هفته وحدت و زمان افتتاحیه کمربندی جنوبی، مهندس کریمی استاندار وقت آن زمان به همه ی مسئولین استان تاکید کرده بودند که باید در سریعترین زمان علائم راهسازی، راهداری و راهنمایی و رانندگی و تجهیز سیستم روشنایی و حتی ایجاد باند پیاده روی و باند دوچرخه سواری در این کمربندی ایجاد شود اما تا بدین لحظه نه تنها اقدامی نشده بلکه جدول ها و کانال ها این کمربندی آسیب دیده است.

راهکارهای حساب شده در افزایش تحرک کارکنان:

جواد طالبی با بیان اینکه هدف همه ما خدمت رسانی به شهروندان است و مجموعه کارکنان باید در این زمینه همت ویژه داشته باشند، تصریح کرد: ایجاد درآمدهای پایدار و استفاده از نظرات و پیشنهادات موثر در این زمینه در دستور کار قرار دارد.

سرپرست شهرداری ساری مطرح کرد:

در این دیدار حجت الاسلام جواد یوسف پور مدیر کل سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه افتخار می کنیم که خادم شهدای گرانقدر هستیم، اظهار کرد: توجه به آرمان های شهدا ما را در مسیر درست قرار می دهد.

تأکید مهندس محمد رضا متولیان کارشناس صاحب نظر امور شهری:

این کارشناس در تکمیل دیدگاه خود گفت: این بافت‌ها به لحاظ اجتماعی و فرهنگی نیز به دلیل تمرکز کمتر جمعیت تبدیل به مناطق ناامن و مراکز جرم خیز شده‌اند؛ بر خلاف تصور برخی که بافت‌ های فرسوده و قدیمی را بخش‌هایی هزینه بر برای دولت می دانند، بسیاری از کشورهای دنیا به این مسأله به چشم یک فرصت طلایی برای شکوفایی اقتصادی، کاهش معضل بیکاری، تقویت و مقاوم سازی ساختمان‌ های مسکونی و افزایش واحدهای مسکونی می ‌نگرند. 

مهندس عابدین نقیبی کارشناس صاحب نظر مدیریت شهری:

این کارشناس صاحب نظر در مدیریت شهری با بیان اینکه عبور عابرین پیاده از سطح خیابان باعث ایجاد اختلال در حرکت اتومبیل‌ها شده و خطرات جانی را برای عابرین به همراه خواهد داشت، اظهار داشت: از آنجایی که مهم‌ترین هدف طراحی و ساخت پل‌های عابر پیاده، باید تسهیل تردد شهروندان باشد، بنابراین فراهم‌کردن تسهیلاتی همانند پله‌های برقی و بالابرها، برای استفاده سالخوردگان و افراد کم‌توان جامعه از پل‌ها، این موضوع مد نظر مدیریت شهری باید قرار بگیرد.

همه پای کار هستند:

پروژه های عمرانی فاز دوم رفیوژ میانی خیابان ملامجدالدین و پیاده‌رو سازی با حضور و فعالیت سازمان های عمران و‌ مهندسی حمل و نقل انجام شد که در طی روزهای آتی نیز استمرار دارد.

دیدگاه کارشناسی دکتر سید جمال علوی سنگ چشمه:

این کارشناس صاحب نظر معتقد است: بافت نواحی چون کوی اصحاب، قرق، پائین دزا، زغال چال، آهی دشت و بسیاری از دیگر نقاط هدف، بسترهای بسیار مناسبی برای رشد و ترقی متناسب با استانداردهای شهری دارند و پتانسیل بسیار خوبی برای اهداف متعالی شهرداری ساری به شمار می روند تا در چرخه عمران و آبادانی سهم شایانی ایفا نمایند.

مهندس عابدین نقیبی در گفتگویی اختصاصی:

یک شهروند زمانی می‌تواند در بهبود بخشیدن کیفیت زندگی شهری خود مفید باشد که از حقوق شهروندی خود اطلاع داشته باشد تا در ارائه داوطلبانه خدمات عمومی ایفای نقش کند و با آموزش حقوق شهروندی به دیگران به شکل‌گیری اجتماعات فعال و توانمند کمک کند. 

مورخان و سیره‌نگاران به وقوع حوادثی مهم در شب میلاد نبی گرامی اسلام اشاره دارند که نشان از اهمیت این ولادت خجسته دارد. در آن شب ۱۴ برج از ایوان کسری فرو ریخت، آتشکده فارس که هزار سال آتش آن افروخته بود خاموش شد.